Van de oceaan naar de keuken: Celine Van Ouytsel, Steven Van Gucht, Clara Cleymans en Riadh Bahri ruilen hun kompas in voor keukenschorten
'Komen Eten bij Over De Oceaan', maandag tot donderdag om 21u15 op Play4 en Goplay
Na het trotseren van stormachtige golven staan matrozen Celine Van Ouytsel, Steven Van Gucht, Clara Cleymans en Riadh Bahri van Over De Oceaan voor een nieuwe uitdaging: elkaar overdonderen met hun kookkunsten. De golven zijn gaan liggen, maar de strijd om de beste gastheer of gastvrouw barst los.
Celine Van Ouytsel opent de week met een stijlvolle Italiaanse avond. Alles draait rond la dolce vita en een dresscode die volgens Celine “absoluut verplicht” is. Op het menu? Tomaat op verschillende wijze, benieuwd of ze daarmee haar gasten kan overtuigen. Haar mama houdt alvast een kritisch oog in het zeil, vooral wat Celine haar tiramisu betreft: "Je hebt mij vandaag al drie keer een bericht gestuurd over de tiramisu."

Clara Cleymans kiest voor een zomerse setting en ontvangt haar gasten in Oostende, waar de cocktails vergezeld gaan van een verrassend vleugje… zand. Steven Van Gucht serveert wetenschappelijk verantwoorde gerechten met 30 jarige oude asperges uit de tuin van zijn vader en Riadh Bahri sluit de week af en ruilt zijn vertrouwde nieuwsstudio voor zijn keuken.
'Komen Eten bij Over De Oceaan', maandag tot donderdag om 21u15 op Play4 en Goplay.