Van -30°C naar 54°C: deze acht expeditieleden nemen de uitdaging aan in 'De Expeditie: Namibië'

Van -30°C naar 54°C: deze acht expeditieleden nemen de uitdaging aan in 'De Expeditie: Namibië'

De startdatum op Play4 wordt later meegedeeld.

Na het doorstaan van de ijzige kou van Groenland, wagen acht nieuwe expeditieleden zich aan de hitte van Namibië. Ex-doelman Frank Boeckx, acteurs Willem De Schryver, Janne Desmet en Tom Van Dyck, tv- en radiomaker Linde Merckpoel, presentatrice, actrice en zangeres Nathalie Meskens, advocaat Omar Souidi en radio- en online host Flo Windey storten zich op een uitdagende reis door de oudste en ruigste woestijn op aarde: de Namib-woestijn in Namibië. Ze trotseren dit niemandsland te voet over nooit eerder gebruikte paden en met een loodzware woestijnkar. Expeditieleiders Henk-Jan Geel (op groepsfoto) en Koen De Leeuw begeleiden het achttal.

‘De Expeditie: Namibië’ wordt een tocht onder de genadeloze zon waarbij temperaturen kunnen oplopen tot 54°C.

De hitte in Namibië vormt niet alleen een fysiek gevaar voor de expeditieleden, maar ook mentaal worden ze zwaar op de proef gesteld tijdens deze extreme tocht. Te midden van uitgestrekte woestijnlandschappen en reusachtige duinen worden ze geconfronteerd met hun eigen grenzen en die van de groep. Terwijl ze onvergetelijke momenten beleven, sluiten ze innige vriendschappen, delen ze ervaringen, zoeken ze hun limieten op en verleggen ze grenzen. Kortom, het wordt een once in a lifetime ervaring voor alle deelnemers.

Wordt Namibië net zo’n rollercoaster als Groenland? Wordt het even zwaar? En haalt iedereen de finish…?

De startdatum van ‘De Expeditie: Namibië’ op Play4 wordt later meegedeeld.

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde