Twijfel slaat toe in MasterChef-keuken: “De jury is zo aan het mierenneuken nu.”

Twijfel slaat toe in MasterChef-keuken: “De jury is zo aan het mierenneuken nu.”

Aflevering 9 Celebrity MasterChef Vlaanderen beschikbaar vanaf maandag 1 april om 21u15 op GoPlay en Play4

Na weken van strijd is het deelnemersveld gehalveerd. Titus, Olga, Lies, Daan en Serine roeren nog in de potten, maar ze hebben niet veel in de pap te brokken. De jury heeft weer een pittige opdracht in petto voor het vijftal. De sterrenchefs schakelen collega Dokkoon Kapueak – de enige Thaïse sterrenchef van de Benelux – in voor een MasterClass van topniveau. De chefs met de beste versies van een typisch Thaïs gerecht zijn safe. Voor de anderen wacht de gevreesde cook-off. Olga is in haar nopjes en ook Serine fleurt helemaal op: “Afrikaanse keuken, Aziatische keuken, keukens van ver… Ik heb altijd het gevoel dat die niet alleen mijn buik voeden, maar ook mijn ziel.” Daan is net iets minder op zijn gemak en voelt de stress toenemen: “Je kan de jury eigenlijk nooit meer inschatten, ze zijn zo aan het mierenneuken nu.”

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde