Tweede seizoen van succesvolle satirereeks The White Lotus is vanaf morgen te zien op Play4 en GoPlay

Tweede seizoen van succesvolle satirereeks The White Lotus is vanaf morgen te zien op Play4 en GoPlay

Met o.a. Jennifer Coolidge, Aubrey Plaza, Meghann Fahy en Tom Hollander

Na het met lof overladen eerste seizoen, wordt nu ook het tweede seizoen van de satirische komediereeks The White Lotus uitgezonden op Play4. In het eerste seizoen namen verschillende superrijken hun intrek in het paradijselijk luxerestort op Hawaï, met alle gevolgen van dien. Voor seizoen twee zal de reeks opnieuw een groep verwende gasten en overwerkte hotelmedewerkers volgen, deze keer niet in Hawaï, maar wel in een high-end Siciliaans resort van The White Lotus. En ook nu wordt al snel duidelijk dat niet iedereen hun vakantietripje zal overleven…

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

In het tweede seizoen schittert een cast om van te smullen met onder andere Jennifer Coolidge, Michael Imperioli, Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Tom Hollander, Adam DiMarco en Haley Lu Richardson. De serie werd intussen overladen met tal van awards, van Emmy's tot Golden Globes. En ook het tweede seizoen viel al in de prijzen met o.a. een Emmy voor Jenniffer Coolidge als Beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

The White Lotus 2, vanaf 29 maart elke vrijdag op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde