Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Na slechts één week zit het Big Brother huis al vol met de nodige intriges en onverwachtse wendingen. Big Brother heeft alweer iets nieuw in petto voor zijn bewoners, 2 nieuwe deelnemers. Maak kennis met Doriana en Jimmy.

Doriana
​25 jaar (Helchteren, BE)

“Ik ga goed om met Rammen. Veel van mijn vrienden zijn Rammen. Maar mijn favoriete sterrenbeeld is de Weegschaal!”

Story image

Doriana is enorm geïnteresseerd in astrologie, wat ze als een groot voordeel ziet om haar medebewoners te kunnen lezen en voorspellen. Ze wil heel graag weten hoe zij, als “zelfstandige, onafhankelijke en koppige Waterman”, zich gaat verhouden tot een groep wildvreemden. Doriana ziet Big Brother als dé ultieme sociale uitdaging.

Jimmy (41), Amsterdam NL

“Dat rommelige, daar moet ik wel echt aan werken. Je bent toch op televisie en m’n moeder kijkt ook.”

Story image

Jimmy steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Je zou kunnen zeggen direct en eerlijk, maar ook vals en pittig. Hoe dan ook: ‘what you see is what you get!’ Het is dus wachten op de eerste confrontatie in het huis. Hij is een echte kunstenaar en hierdoor niet alleen een dromerige creatieveling maar ook een ontzettende rommelkont. Al zijn creativiteit kan hij kwijt in zijn werk als dragqueen, het prijzengeld zou hij dan ook direct investeren in nieuwe outfits en pruiken.

Wanneer: Big Brother wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22u15 uitgezonden op Play4 en vanaf 20u30 op Goplay. Elke zaterdag is er om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde