Skip to Content
Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Twee nieuwe bewoners in het Big Brother huis

Jerrel en Matt werden gekozen om het Big Brother huis te betreden

In de eerste maand heeft het Big Brother experiment al voor de nodige intriges, plot twists, en onverwachte wendingen gezorgd. Theo heeft het huis vrijwillig verlaten en Ziko, René en Els zijn door de kijker naar huis gestemd. Na de vrijwillige exits van Daniëlle, Jowi en Nathalie afgelopen zaterdag, bleven nog maar negen bewoners over in het Big Brother huis. Vanavond was in de Big Brother liveshow te zien dat de overgebleven bewoners Jerrel en Matt hebben gekozen als hun nieuwe medebewoners. Maak hier verder kennis met hen.

Jerrel, 25 jaar (Amstelveen – Nederland)

“Ik kan heel slonzig opstaan met een trui en een trainingsbroek, maar ik kan ook gedurende dag transformeren naar een heel ander persoon.”

De nuchtere en hippe Jerrel is niet op zijn mondje gevallen en zal een discussie niet uit de weg gaan. Hij noemt zichzelf een alfa-man en neemt graag de leidersrol op zich. Jerrel heeft al vijf jaar een relatie en laat zijn vriend achter voor het Big Brother avontuur. Hij heeft veel levenservaring opgedaan en en is daardoor zelfverzekerd en hij durft zichzelf te zijn. Hij keek toen hij jong was al naar Big Brother, dus het is een droom voor hem om mee te doen. Hij hoopt een inspiratiebron te zijn voor jongeren die niet uit de kast durven te komen.

Story image

Matt, 19 jaar (Zundert – Nederland)

“Ik kan competitief zijn; heel erg graag willen winnen en dergelijke. Dan kan ik misschien heet geblakerd zijn.”

Matt houdt ervan om mensen te entertainen en doet mee aan Big Brother om zichzelf te testen. Hij vindt het een fijne gedachte om even niet in zijn dagelijkse sleur te zitten en uit zijn eigen wereldje te stappen: het dorpse leven in Zundert is niet zijn ding. Hij is pas negentien, maar wel al erg volwassen doordat hij veel heeft meegemaakt in zijn jonge leven. Hij zal zich ook dominant opstellen in de groep. Matt houdt van gezelligheid, is een sociaal dier, maar ook zelfstandig.

Story image

Nieuwe bewoner Naast Jerrel en Matt die door de Big Brother bewoners zelf zijn gekozen, bepaalt de kijker wie van de overgebleven potentiële bewoners óók wordt toegelaten tot het huis. Deze nieuwe bewoner zal in de uitzending van vrijdag 5 februari het huis betreden.

Wanneer Big Brother wordt elke werkdag om 22u30 uitgezonden op Play4 en om 21u30 op Goplay.be. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Via Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde