Tranen bij Filip Peeters tijdens fotograferen van pasgeboren baby in Het Perfecte Plaatje: "Ik word hier zo week van vanbinnen"

Tranen bij Filip Peeters tijdens fotograferen van pasgeboren baby in Het Perfecte Plaatje: "Ik word hier zo week van vanbinnen"

De halve finale van Het Perfecte Plaatje, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay

De emoties lopen hoog op tijdens de halve finale van Het Perfecte Plaatje. De opdracht die de kandidaten deze keer voorgeschoteld krijgen, is het fotograferen van een pasgeboren baby in het Klina ziekenhuis in Brasschaat. Bie haar model is zo'n twee dagen oud, Julius krijgt een prematuurtje van twee weken voor zijn lens en Filip zijn model werd amper twee uur voor de shoot geboren. Dat maakt heel wat emoties los bij de kandidaten. Zeker bij Filip, die meteen teruggekatapulteerd wordt naar de geboorte van zijn dochters.

Filip Peeters in tranen: "Dit is de meest ingrijpende gebeurtenis van mijn leven"
"Ik word er week van", vertelt Filip Peeters over de geboorte van zijn eerste kind. Tijdens een opdracht van maakt hij foto's van een pasgeboren baby, wat een flashback veroorzaakt.
www.goplay.be

Daarnaast krijgen de halve finalisten de opdracht om de perfecte reclamefoto te maken voor Volkswagen. Iedereen krijgt een eigen auto, model, locatie en thema waarmee ze aan de slag kunnen gaan. Wie o wie verovert een plaatsje in de finale van Het Perfecte Plaatje en wie moet de wedstrijd verlaten?

De halve finale van Het Perfecte Plaatje, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde