Tienvoudig Emmy-winnaar The White Lotus komt naar Play4

Tienvoudig Emmy-winnaar The White Lotus komt naar Play4

Vanaf morgen 20 januari om 20u30 te bekijken in een dubbelaflevering.

De met lovende reacties overladen satirische komedieserie The White Lotus is vanaf 20 januari te zien op Play4. Daarin nemen verschillende superrijken hun intrek in het paradijselijk luxerestort op Hawaï. Sommigen zijn op huwelijksreis, anderen op de vlucht voor hun verleden, of gewoonweg op zoek naar een goede massage. Het overdreven vriendelijke personeel doet er alles aan om de gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen, terwijl de verwende gasten verre van sympathiek zijn.

Satire alom dus in de Amerikaanse komedieserie. De geweldig cast, met onder andere Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Theo James en Murray Bartlett, zorgt voor hilarische, maar soms ook heel duistere taferelen. Want in de eerste minuten van The White Lotus blijkt al snel dat niet iedereen levend terugkomt van hun luxetripje naar Hawaï.

The White Lotus is vanaf morgen 20 januari elke vrijdag om 20u35 als dubbelaflevering te bekijken op Play4. Naast de tien Emmy Awards van vorig jaar, viel The White Lotus ook dit jaar al meteen in de prijzen met twee welverdiende Golden Globes: Beste limited serie en beste actrice in een limited serie.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde