Ticketverkoop James De Musical Live On Stage swingt de pan uit: al meer dan 10.000 tickets verkocht

Ticketverkoop James De Musical Live On Stage swingt de pan uit: al meer dan 10.000 tickets verkocht

Tickets zijn beschikbaar op https://www.goplay.be/tickets

De repetities voor James De Musical Live On Stage in de Lotto Arena draaien ondertussen op volle toeren. En de liveshows van het populaire gelijknamige programma klinken voor veel mensen duidelijk als muziek in de oren. Op dit moment gingen er al meer dan 10.000 tickets over de toonbank voor de verschillende shows, zowel op 3 als op 4 februari. En het einde lijkt nog niet meteen in zicht.

James: “Nadat de Lotto Arena voor de eerste show al na één dag was uitverkocht, hebben we meteen een extra show ingepland op dezelfde dag om 16u. Door de grote vraag hebben we nu ook al de ticketverkoop voor een show op 3 februari openstaan. Het doet mij oprecht zoveel deugd om te zien dat Vlaanderen het musicalgenre helemaal heeft omarmd. Ook de artiesten zijn zichtbaar gecharmeerd en zijn zo enorm enthousiast. Ze worden als het ware musicalacteurs. Iedereen smijt zich volledig en is klaar om dat weekend keihard te knallen.”

Ook op tv blijft de Gouden Roos-winnaar James De Musical hoge toppen scheren met gemiddeld 1 miljoen kijkers voor de eerste 3 afleveringen en 37% marktaandeel.

Wie nog tickets wil kopen voor de liveshows in de Lotte Arena, kan terecht op https://www.goplay.be/tickets.

James De Musical Live On Stage

James De Musical Live On Stage is een avondvullend totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest. Zo zal James ook de eerste nieuwe naam live ontvangen en bekend maken van het nieuwe en derde seizoen van James De Musical.

Maar ook James Cooke gaat zingen en dansen en vult speciaal voor dit livespektakel zijn cast aan met éxtra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van James De Musical "Het Leven is een Musical" officieel als single. Het nummer is ondertussen te beluisteren op Spotify.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde