Skip to Content
Tiany Kiriloff imponeert met metalic disc dress van topactrice Audrey Hepburn

Tiany Kiriloff imponeert met metalic disc dress van topactrice Audrey Hepburn

Aflevering 4 Stukken van Mensen op maandag 18 februari op VIER

In de vierde aflevering van Stukken van Mensen wordt er weer met hoge bedragen gegoocheld voor enkele unieke en bijzondere voorwerpen. Ook Tiany Kiriloff - één van de populairste mode-influencers van België en oprichtster van de recent opgedoekte lifestylewebsite Belmodo.be - heeft zo’n uniek stuk in haar bezit: een metalic disc dress van de Spaanse modeontwerper Paco Rabanne. De jurk is niet alleen prachtig, maar werd ook nog door de Britse topactrice Audrey Hepburn gedragen tijdens de film ‘Two for the Road’. Die onthulling doet de monden van de experten openvallen. “Ik heb deze jurk ooit gewonnen tijdens een persconferentie van Paco Rabanne”, vertelt Tiany. “Ik heb het kleedje zelf nog maar twee keer gedragen en ik vind dat het wel meer verdient dan enkel aan een Paco Rabanne-kapstok te hangen in een mooie plastieken zak in mijn kast.”

Er liggen ook nog andere deals te wachten. Zo krijgen de dealers onder meer de kans om een exclusieve Porche 911 Targa uit 1971 te kopen, in perfecte staat nota bene. En die Porsche is spek naar de bek van experte Sofie, die verrassend uit de hoek komt: “Het is echt een mooie wagen. Vorige zomer heb ik nog rally gedaan met dit soort auto en heb ik zelfs gewonnen!” Van sportieve wagens komen ze al snel bij machinegeweren, meer bepaald een filmrekwisiet uit de James Bond-film GoldenEye. En ook een salontafel uit de jaren ’70 van de Franse ontwerper Alain Chervet passeert de revue. De onderhandelingen worden op het scherpst van de snee gevoerd, maar wie gaat er uiteindelijk met deze spullen naar huis?

Stukken van Mensen - Elke maandag om 21.35 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde