Team Daan vs. Team Serine: een estafetteproef met ‘champions’ en een dessert van lustopwekkende ingrediënten

Team Daan vs. Team Serine: een estafetteproef met ‘champions’ en een dessert van lustopwekkende ingrediënten

Aflevering 5 Celebrity MasterChef Vlaanderen beschikbaar vanaf maandag 18 maart om 21u15 op GoPlay en Play4

De MasterChef-keuken smells like team spirit, want in aflevering 5 staan de chefs aan de start van de gevreesde estafetteproef. 2 teams nemen het tegen elkaar op en 1 ingrediënt eist de hoofdrol op: champignons. Het verliezende team moet onderling strijden voor een plek in de volgende aflevering en dat doen ze tijdens een passievolle eliminatieproef met uitsluitend lustopwekkende ingrediënten. Celebrity MasterChef wordt stilaan een slagveld voor de mannen, want zowel Gunter als Thomas konden de jury de voorbije weken niet overtuigen. Verdwijnt er dit keer nog meer testosteron uit de keuken?

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde