Tatyana Beloy presenteert 3e seizoen van Big Brother op Play 4

Tatyana Beloy presenteert 3e seizoen van Big Brother op Play 4

Binnenkort is het weer zover: dan worden er opnieuw enkele onbekende Vlamingen en Nederlanders samen opgesloten in het inmiddels wereldberoemde Big Brother huis. En dat gaat traditiegetrouw gepaard met een wekelijkse liveshow. Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper tekent voor deze editie al voor de derde keer op rij present, in Vlaanderen verwelkomt Play 4 met Tatyana Beloy een gloednieuw gezicht.

Tatyana is een echte creatieve duizendpoot die naast haar activiteiten als CEO van SupaStar & NLTclub ook al de nodige strepen verdiende als presentatrice. Ze kijkt erg uit naar deze uitdaging:

“Toen Play 4 me vroeg voor de presentatie van het nieuwe seizoen van Big Brother was ik meteen enthousiast. Live presenteren is echt een droom: de spotlights en de kick om live te presenteren zijn helemaal op mijn lijf geschreven! Mijn zoontje is intussen 2,5 jaar, en al blijf ik op de eerste plaats mama, toch was de drang om nog eens goed te ‘knallen’ er intussen wel weer! Super dat dit kan met een programma als Big Brother. Ik ben zelf elke dag bezig met digitale content, en via SupaStar kom ik veel in aanraking met jongeren, die zijn allemaal fan van het programma merk ik. Zelf keek ik ook veel naar Big Brother, de combinatie van al die factoren maakt het alleen maar extra speciaal dat ik het nu ook ga presenteren. En leuk om dit samen met Geraldine te kunnen doen, ik kijk er alvast hard naar uit om naast haar te staan!”

Ook bij Play 4 is er groot enthousiasme over de komst van Tatyana.

Programmadirecteur Annick Bongers:
“Eén van de leukste verrassingen deze winter is Tatyana Beloy, die naast Geraldine Kemper opduikt in Big Brother. Tatyana sprankelt zoals alleen zij dat kan, heeft een pak ervaring en zorgt voor goeie vibes. De perfecte match met Play 4 dus!”

Net zoals de voorbije jaren zal Big Brother te zien zijn op Play 4, GoPlay en via Play247.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde