Talk to the hand! Gringo en Tim De Pril vanavond in Gert Late Night

Talk to the hand! Gringo en Tim De Pril vanavond in Gert Late Night

In afwachting van het laatste kampvuur, vuurkamp voor de liefhebbers, gooien Gert en James vanavond nog wat extra (mogelijks massage-) olie op dat vuur. Want vanavond ontvangen zij dé legends van Temptation Island, Gringo en Tim De Pril. In 2007 katapulteerde Gringo zich de televisiegeschiedenis in met zijn allesomvattende "Talk To The Hand" - jawel, zo legendarisch dat we het even met hoofdletters schrijven - uitspraak. Vijf jaar eerder deed Tim De Pril al een poging om de ultieme relatietest te overleven. Zonder succes. Maar hoe gaat het vandaag nog met hen?
Leah Thys en Dina Tersago kiezen ook voor een legendarische televisieafspraak en spelen de enige echte Sakosjen-scène uit Thuis na. En Gert en James zijn verrukt met de komst van de meest allround-artiest van de Lage Landen: buikspreker, artiest, cabaretier, programmamaker, zanger, acteur en  komiek - André van Duin.
Gert Late Night, vanavond na de Boxy's op VIER.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde