Sven De Leijer probeert flipperkast te verkopen aan bekende geheime koper: “Het is met pijn in het hart dat ik ze wegdoe”

Sven De Leijer probeert flipperkast te verkopen aan bekende geheime koper: “Het is met pijn in het hart dat ik ze wegdoe”

Stukken van Mensen, morgen om 21u30 op Play4 en op GoPlay.

In de derde aflevering van Stukken van Mensen komt Sven De Leijer langs met een waar pronkstuk dat hem nauw aan het hart ligt. Hij komt zijn geliefde flipperkast verkopen die jarenlang dienst heeft gedaan in zijn living. Maar terwijl de dealers zich al helemaal aan het uitleven zijn op de speelkast, wacht hun nog een verrassing van formaat. Want ze weten nog niet dat er voor dit item opnieuw een geheime koper op de loer ligt. Topchocolatier en trotse eigenaar van zijn befaamde mancave Dominique Persoone probeert Sven te overtuigen met een goed bod. Gaat het balletje aan het rollen, of wordt hij van het kastje naar de muur getikt?

Sven De Leijer probeert flipperkast te verkopen aan bekende geheime koper
Sven De Leijer komt langs met een waar pronkstuk dat hem nauw aan het hart ligt. Stukken van Mensen, zaterdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Naast Dominique Persoone krijgen de dealers hoog bezoek van de burgemeester van Staden. Francesco Vanderjeugd komt langs met een antiek stuk van het designerskoppel Eames. Hij probeert de dealers te overhalen met een spalk van multiplex die tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld werd. Francesco houdt het been stijf op 1.000 euro en hoopt er stiekem zelfs zo’n 1.500 euro voor te krijgen. ​

De West-Vlaamse Francis heeft een uniek werk meegenomen van de Japanse kunstenaar Matsutani. Al snel blijkt dat de dealers stevig in hun buidel gaan mogen tasten, want Francis mikt op een prijs van 40.000 euro. De vier dealers zijn alvast enthousiast over het werk, maar of ze de hoge verwachtingen van Francis kunnen inlossen is nog de vraag.

Aflevering drie van Stukken van Mensen, morgen om 21u30 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde