Sugar Jackson eregast bij uitreiking van de Golden Gloves

Sugar Jackson eregast bij uitreiking van de Golden Gloves

De laatste aflevering van Don't Worry Be Happy morgen op Play4 en GoPlay

In de laatste aflevering maakt Miel een belangrijke stap in zijn herstelproces. Nadat zijn rechterbeen tot boven de knie geamputeerd werd, zet hij vandaag zijn eerste stappen met een prothese. Het is een zware uitdaging, maar Miel geeft niet op. “Ik begin me zorgen te maken over hoe het thuis gaat zijn, maar komt zeker goed,” vertelt Miel vastberaden.

Jackson heeft een bijzondere avond in het vooruitzicht als eregast op de jaarlijkse boksawards: Golden Gloves, georganiseerd door de boskbond. Dit jaar gaat de carrièreprijs naar niemand minder dan Sugar zelf. De spanning is voelbaar terwijl Jackson zich voorbereidt op deze eervolle gebeurtenis.

Sugar Jackson eregast bij uitreiking van de Golden Gloves
Jackson heeft een bijzondere avond in het vooruitzicht als eregast op de jaarlijkse boksawards.
www.goplay.be

Voor Karin en Steve staat een mijlpaal op het programma: ze vieren hun 26-jarig huwelijksjubileum. Dit speciale moment moet ze uiteraard vieren met het hele gezin.

Tot slot zien we hoe Louis en Hubert, na jarenlang hard werken, genieten van hun welverdiende rust.

De laatste aflevering van Don't Worry Be Happy dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde