Successerie 'Liefdestips aan Mezelf' vanaf morgen te zien op Play4

Successerie 'Liefdestips aan Mezelf' vanaf morgen te zien op Play4

Dagelijks een nieuwe aflevering om 23u op Play4.

Liefdestips aan Mezelf, dé webreeks van het voorjaar, komt naar Play4. Na het grote succes op GoPlay, krijgt ook de Play4-kijker een kijk in de bijzondere leefwereld van jongeren. De serie van Charlie Dewulf werd begin dit jaar zeer positief onthaald op het Filmfestival van Oostende en werd dan ook gretig bekeken op GoPlay.

De verrassende jongerenreeks vertelt het verhaal van Olivia, vertolkt door Gloria Monserez, die na het plotse vertrek van haar moeder naar een psychiatrie verplicht moet intrekken bij haar vader waar ze allerminst een goede band mee heeft. Door haar instabiele jeugd heeft Olivia een achterstand opgebouwd wat romantische liefde betreft en wil ze dat zo snel mogelijk inhalen. Bijgestaan door haar boezemvriendin Billie experimenteert ze erop los met verschillende liefdestips, maar wordt daardoor vooral met zichzelf geconfronteerd.

Liefdestips aan Mezelf, vanaf 3 april elke dag om 23u op Play4 en nog altijd bingeable op GoPlay.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde