Stand-up comedian Alex Agnew, actrice Charlotte De Bruyne en muzikant Joost Klein bijten de spits af in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Stand-up comedian Alex Agnew, actrice Charlotte De Bruyne en muzikant Joost Klein bijten de spits af in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Vanaf maandag 16 oktober om 21u15 op Play4 en GoPlay

Op maandag 16 oktober start op Play4 en GoPlay het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Erik Van Looy ontvangt in de eerste aflevering volgende drie kandidaten:

Wie hydrateert perfect zijn huid en speelt virtuoos Mozart op dwarsfluit? Maar weet ook dat je voor bollen terecht kan aan het Atomium en in Brussel Zuid? Is het misschien Joost, de Nederlandse zanger met veel succes op elk festivalterrein? Hopelijk blijkt hij in onze studio geen dom blondje te zijn. Of is het Charlotte De Bruyne? Speciaal voor de eerste aflevering heb ik een topactrice gebeld en ze is mega tof ook, dus is de kans groot dat iedereen voor haar smelt. Of is het Alex Agnew? Na jaren smeken en zeuren en stalken, is hij eindelijk hier: mijn leven is compleet. Nu maar hopen dat hij iets weet.

Verder onthult Charlotte waar ze ooit op betrapt werd, ontdekken we waarom Acid (Nathan Vandergunst) zich in het publiek bevindt en duiken Luc Appermont en Bart Kaëll op als rasechte rappers. Juryleden van dienst Jennifer Heylen en Bart Cannaerts leiden alles in goede banen.

Welkom bij ‘De Slimste Mens ter Wereld’!

Bekijk hier een preview:

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Deze kandidaten vervolledigen de eerste week: Bart Peeters (zanger, drummer, gitarist, presentator en acteur) op dinsdag, Elisabeth Lucie Baeten (schrijver, scenarist en actrice) op woensdag en K1D (Badara Niasse, rapper) op donderdag. ​

​De Slimste Mens Ter Wereld: vanaf 16 oktober om 21u15 op Play4 en GoPlay.


​PODCAST ‘De Slimste Mens: The Morning After’

Waar elke avond een winnaar is, valt ook het doek voor een minder fortuinlijke deelnemer. Daarom ontvangt Pieterjan Marchand elke ochtend na de feiten de pechvogel met open armen en een goedgevulde ontbijttafel in de nieuwe podcast-met-beeld ‘De Slimste Mens: The Morning After’.

‘De Slimste Mens: The Morning After’: van dinsdag tot vrijdag, elke ochtend te bekijken en te beluisteren op GoPlay en via je favoriete podcast-app. Vanaf dinsdag 17 oktober ook te bekijken op Play4 om 17u50.

Isabelle Couvreur Senior Persverantwoordelijke Play4, Play Media
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde