Skip to Content
Sports Late Night is terug: vanaf dit weekend opnieuw alle samenvattingen uit de Jupiler Pro League te zien op VIER

Sports Late Night is terug: vanaf dit weekend opnieuw alle samenvattingen uit de Jupiler Pro League te zien op VIER

Zaterdag 15 augustus om 22.50 en zondag 16 augustus om 20.30

Voetbalfans kunnen opgelucht ademhalen, want vanaf dit weekend zijn alle samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League opnieuw op televisie te zien in het voetbalmagazine Sports Late Night. Net als vorig seizoen blijven presentatoren Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys in de basis staan. Zij gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten, blikken vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement uit de Belgische eerste klasse. Morgen staat Gilles om 22.50 klaar met matchverslagen van o.a. KRC Genk, KAA Gent, KV Mechelen en Charleroi op de tweede speeldag van de competitie. Op zondag 16 augustus is het om 20.30 aan Bart voor de highlights van onder andere Beerschot, Club Brugge, Standard, Anderlecht en Antwerp.

Sports Late Night zet in op zaterdag en zondag

Nieuw dit seizoen is dat Sports Late Night verhuist naar zaterdag en zondag. Op vrijdag zal er – in tegenstelling tot vorig jaar – geen Sports Late Night op VIER te zien zijn. De voetbalmatch van die dag krijgt in het weekend wel een plek in de uitzending waarbij er dieper wordt ingegaan op de belangrijkste fases.

Vandaag - vrijdag 14 augustus – zet VIER het voetbalweekend alvast goed in met een klepper in de kwartfinales van de Champions League tussen Barcelona en Bayern München.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde