Skip to Content
Sport, brede schouders en al je chakra’s op één rij: maak kennis met deze Personal Trainers

Sport, brede schouders en al je chakra’s op één rij: maak kennis met deze Personal Trainers

Personal Trainers vanaf 31 mei op Play4

Personal Trainers zijn er in deze tijden voor iedereen. Een vaste afspraak en soms ook een stevig prijskaartje overtuigen ons om elke training opnieuw weer tot het uiterste te gaan. Want wat extra aanmoediging, motiviatie of zelfs spirituele begeleiding door een professional kan soms het verschil maken . Maak kennis met enkele van deze coaches met een eigen visie, trainingsmethode en eigen levensstijl die zorgen voor een strak schema en een killer work-out.

Al deze coaches hebben één gemeenschappelijk doel: op zoek gaan naar de beste versie van jezelf.

Olivier Bisback (48 jaar) - Aalst

Story image

Geïnspireerd door actiehelden als Bruce Lee, Chuck Norris en Jackie Chan begint hij zich van jongs af aan te verdiepen in taekwondo en fitness. Hij wordt drievoudig Belgisch kampioen taekwondo. Begin jaren ’90 zet hij zijn eerste stappen in Hollywood waar hij tot op de dag van vandaag regelmatig gevraagd wordt als acteur, stunt- en gevechtscoördinator of stunt double voor Jean-Claude Van Damme. In zijn gym in Aalst heeft hij ook al verschillende Vlaamse acteurs en actrices getraind voor bekende films en series, zoals Mathias Schoenaerts, Werner De Smedt en Gene Thomas.

Xander De Bouw (26 jaar) - Mortsel

Story image

Xander is de jongste zoon van acteur Koen De Bouw. Door gezondheidsproblemen ging hij zich verdiepen in de Oosterse geneeskunde en vervolgens ook de Oosterse filosofie, waarmee hij in staat was zich van die klachten te ontdoen. Tijdens de eerste lockdown bouwde hij de kelder van zijn huis om tot een gym (The Basement), eerst voor zichzelf, maar al snel besluit hij ook anderen te trainen. Dit doet hij op een holistische wijze: niet de symptomen aanpakken, maar wel de oorzaak. Zijn aanpak richt zich op de juiste balans tussen lichaam en geest.

Arnaud De Bremaeker (29 jaar) & Tibby Jonckheere (25 jaar) - Sint-Martens-Latem

Story image

Vanuit hun gezondheidscentrum dat ze samen runnen, willen Arnaud en Tibby een inspiratie zijn voor anderen. Volgens het motto: “a couple that trains together, stays together”, zijn ze elke dag samen in de gym te vinden. Ze schreven ook samen het boek ‘Power Couple 1.0’ vol geheimen voor een sterker leven én een sterkere relatie. In hun zaak transformeren ze hun cliënteel om naar de beste versie van zichzelf, dat alles lichtjes overgoten met een vleugje glamour.

Lesley Dada (39 jaar) - Houthalen

Story image

Lesley begint op haar 14de met karate, waarin ze meerdere malen Belgisch kampioene wordt. Daarna stapte ze over naar thaiboksen, wat haar twee wereldtitels oplevert. In 2008 werd ze genomineerd voor Sportvrouw van het Jaar. Als bij Lesley een hartafwijking wordt vastgesteld stopt ze met topsport en legt ze de focus op de uitbreiding van haar trainingsstudio.

Axelle Lioness (28 jaar) - Antwerpen

Story image

Axelle Lioness, ook gekend als ‘The Lifting Lioness’, woont in Antwerpen en werkt er als personal trainer en lifecoach. Daarnaast is ze actief als zangeres en sinds kort is ze ook mama. Axelle werd als prille twintiger verliefd op krachttraining, sloeg aan het bodybuilden en wist het in 2014 tot Belgisch kampioene bikini fitness te schoppen. Ook vandaag ligt het accent in haar sessies op krachttraining. Voor haar klanten wil Axelle niet alleen een fitnesscoach, maar ook een vertrouwenspersoon zijn. Zo begeleidt ze jonge vrouwen in haar sessies light coaching tot zelfverzekerde leeuwinnen en helpt ze je om de weg te vinden op je spirituele pad.

Johnny - Hechtel-Eksel

Story image

Johnny is de boomer van het gezelschap, en heeft al de meeste jaren als personal trainer op de teller. Als 9-jarig jongetje raakt Johnny enorm onder de indruk van de film Hercules, sinds dat moment wil hij ook bodybuilder worden en begint hij op eigen houtje te trainen. Eind jaren ’80, in het gouden tijdperk van de bodybuilding, wordt hij wereldkampioen. Al meer dan 30 jaar baat hij in Houthalen - Helchteren zijn eigen oldskool gym uit waar hij de nieuwe generatie bodybuilders coacht.

Fausto Polese (53 jaar) - Leuven

Story image

Fausto heeft Italiaanse, Spaanse en Argentijnse roots. Op zijn 18de ging hij in zijn geboorteland Argentinië meteen aan de slag als coach. Sinds enkele jaren woont hij in België. Deze Argentijnse Popeye leeft voor zijn gezonde levensstijl. Elke ochtend is hij al om 5u aan het trainen en volgt hij een zeer strikt, maar uitgebreid eetpatroon. Een half dozijn eieren als ontbijt of een halve kilo kip als avondeten, daar draait Fausto zijn hand niet voor om.

Kevin Haesen (42 jaar) - Bilzen

Story image

Als tiener was Kevin al bezig met meditatie en filosofie. Omdat hij graag en veel las kwam hij na een tijdje bij Oosterse filosofen uit, vervolgens bij het boeddhisme om uiteindelijk zo bij yoga terecht te komen. Heel wat yogacursussen later, richt hij in 2014 samen met zijn vriendin Noémi een yogastudio op in het centrum van Hasselt: Plooy. Naast yoga werkt Kevin ook aan een eigen meditatietechniek, aangevuld met ijsbaden en ademhalingsoefeningen.

Asli Bassozen (35 jaar) - Hoboken

Story image

Asli houdt als tiener niet van sport en krijgt pas als jongvolwassene de sportkriebel te pakken. Ze werkt zich in korte tijd op tot personal trainer en pilates instructrice. Asli is praktiserend moslima en ook haar cliënteel is grotendeels gelovig. Vanuit haar eigen ladies only gym ‘Staerk’ in Hoboken wil ze haar vrouwelijke generatiegenoten empoweren en motiveren naar een gezonde en actieve levensstijl.

Ahmed Ayed (36 jaar) - Zonhoven

Story image

Ahmed heeft Algerijnse roots en is trotse eigenaar van zijn eigen gym in Houthalen. Hij is zo goed als altijd volgeboekt en zijn cliënteel bestaat grotendeels uit voetballers en andere topsporters. Klanten roemen hem om zijn goede inborst, ongebreideld enthousiasme en enorme expertise. Ze moeten Ahmeds aandacht wel delen met Minou, zijn Scottish fold gymkat, en een paar ambitieuze schildpadden die weigeren in winterslaap te gaan.

Personal Trainers, vanaf 31 mei op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde