Speurders zetten val voor voortvluchtigen en sturen opsporingsbericht uit

Speurders zetten val voor voortvluchtigen en sturen opsporingsbericht uit

Voorlaatste aflevering van Klopjacht, maar halen de duo's de finale wel?

De laatste dagen van Klopjacht gaan in en de speurders doen er alles aan om de laatste overgebleven kandidaten te vatten. Jasper & Brieuc en Meredith & Marisya zijn nog op de vlucht en hebben geen idee of de speurders net dichtbij of veraf zijn.

De speurders bijten zich vast in een spoor naar Jasper & Brieuc en zetten een val om tips te verzamelen. Ze sturen een opsporingsbericht uit om zo veel mogelijk informatie te verzamelen, maar lukt het om hen ook effectief op te sporen?

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Klopjacht elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde