Speurders zetten minutieus plan op poten 'Sit back and relax'

Speurders zetten minutieus plan op poten 'Sit back and relax'

Speurders zetten de zoektocht verder naar de zes overgebleven voortvluchtigen

Na de indrukwekkende arrestatie van Yves en Katrien blijven nog 6 voortvluchtigen over. De speurders komen dus telkens dichter bij de overwinning.

Dag dertien, een belangrijke dag, de overgebleven duo's moeten vandaag naar een specifieke locatie. Nog nooit was het zo moeilijk en gevaarlijk om een tip naar het extractiepunt in handen te krijgen. De speurders zijn van alles op de hoogte en beginnen tot in de puntjes voorbereid aan de dag. 

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Laten de voortvluchtigen enkele steken vallen of slagen ze er toch in om onder de radar te blijven?

Klopjacht elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde