Skip to Content
Spektakel bij VIER morgen met de musical 14-18

Spektakel bij VIER morgen met de musical 14-18

Grote evenementen kunnen door de coronacrisis jammer genoeg niet doorgaan, maar VIER laat de kijkers op kerstavond wel nog eens vanuit hun veilige bubbel meegenieten van één van de populairste musicals van Vlaanderen: de spektakelmusical 14-18. In het Studio 100 Pop-Up Theater brengen toppers als Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Free Souffriau, Maaike Cafmeyer, Bert Verbeke, Peter Van de Velde, James Cooke en Louis Talpe het verhaal van ‘De Groote Oorlog’ opnieuw tot leven op een uniek podium met rijdende tribunes.

Het Verhaal

De Groote Oorlog breekt uit. Boezemvrienden en Belgische soldaten Jan (Jelle Cleymans), Kamiel, Fons (Jonas Van Geel) en Albert (Bert Verbeke) trekken vol goede moed naar de oorlog. Hoewel iedereen er aanvankelijk van overtuigd is dat de oorlog snel voorbij zal zijn, ontdekken ze al snel dat niets minder waar is. De oorlog eist meer en meer slachtoffers, de gruwel neemt toe en de situatie lijkt uitzichtloos. Wat volgt is een heroïsche strijd om te overleven. Een ultiem gevecht tegen het waanzinnige geweld en zinloos bloedvergieten, met als voornaamste wapens humor, hoop en bovenal: liefde en onvoorwaardelijke vriendschap.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde