Speciale editie van De Tafel van Gert met Bart De Pauw vanaf 20.00 uur beschikbaar op GoPlay en Play4

Voor het eerst in zeven jaar stemde Bart De Pauw ermee in om een interview te geven. Hij doet dat in een open en uitgebreid gesprek in ‘De Tafel van Gert’.

Vanavond – 16 april 2024 vanaf 20u00 – is op GoPlay en Play4 een speciale editie beschikbaar van het dagelijkse actua-programma. In een uitgebreid gesprek met Gert Verhulst wordt niets uit de weg gegaan, en kunnen alle vragen gesteld worden.

De speciale editie van De Tafel van Gert werd uitzonderlijk eerder vandaag opgenomen, zonder studiopubliek en zonder tafelspringers of andere gasten, om de tijd te kunnen nemen voor een uitgebreid gesprek. Het is niet de eerste keer dat Gert met één gast aan tafel schuift. Ook de komende maanden zullen er op uitzonderlijke momenten andere gasten op dezelfde manier worden uitgenodigd aan De Tafel van Gert, om alle tijd te kunnen nemen voor lange interviews: telkens op voorwaarde dat alles bespreekbaar is.

Bart De Pauw: "Ik heb die vrouwen nooit bewust willen pijn doen, wat niet wil zeggen dat ik hen niet in hun onrust heb verstoord"
Voor het eerst in zeven jaar stemde Bart De Pauw ermee in om een interview te geven. Hij doet dat in een open en uitgebreid gesprek in De Tafel van Gert.
www.goplay.be

 

 De Tafel van Gert met Bart De Pauw – vanaf 20u00 beschikbaar op GoPlay en Play4

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde