Spanning stijgt bij de bakkers! Welke twee juniors verlaten als eerste de baktent?

Spanning stijgt bij de bakkers! Welke twee juniors verlaten als eerste de baktent?

Aflevering 2 van Junior Bake Off Vlaanderen, vanavond om 20u20 op Play4 en op GoPlay

Het is tijd voor een nieuwe bakweek in de witte circustent van Jeroom. Een nieuwe kans voor de bakkers om aan de jury te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze zullen alles uit de kast moeten halen, want op het einde van de aflevering zullen er twee bakkers de baktent moeten verlaten.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Het thema van de week is ‘Binnenstebuiten’. Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Of de bakkers ook zelf een peperkoeken hartje hebben? Tuur (12 jaar) denkt van wel, maar niet altijd “het valt te zien voor wie. Voor sommige wel, voor anderen niet”. Voor Paul (14 jaar) is de liefde iets complexer “het is een gevoel, maar ook wetenschappelijk: het heeft te maken met hormonen en neurotransmitters.” Peperkoekenhart of niet, de zoektocht naar een levensmotto is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Voor hun spektakelstuk maken de bakkers een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Emilie (14 jaar) maakt een paspoort als boek. Ze woont in Singapore en ontdekt graag verschillende delen van de wereld. Net als Flore, die in haar boek een lijst vol bestemmingen heeft waar ze nog naartoe wil. Voor Younes is familie super belangrijk en dat vertelt hij met een Belgisch-Marokkaanse taart.

Acht bestsellers voor de jury om van te proeven, maar voor welke twee bakkertjes gaan de boeken toe?

Junior Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde