Skip to Content
‘Soms zit ik hier en denk ik, is dat nu echt allemaal van mij?’

‘Soms zit ik hier en denk ik, is dat nu echt allemaal van mij?’

Romy Biscop: van fabrieksarbeidster tot eigen kledingimperium in een tweede aflevering van The Sky is the Limit

Vorige week leerden we al Frederik, Seka & Christian, Guy & Sona kennen. Vandaag is het de beurt aan Romy.

Romy heeft haar zaakjes mooi voor mekaar, maar ze heeft ervoor moeten knokken.
​Samen met haar mama werkte Romy eerst 6 jaar lang als arbeidster bij Nike, maar ze wilde meer en werd haar eigen baas. Ze stak al haar spaarcenten in een kleine boetiek en het werd een voltreffer.

 ‘Ik heb altijd gezegd, op mijn dertigste wil ik een eigen boetiekske. Maar ik kon zo lang niet wachten.’
Story image

Twee jaar geleden herstelde Frederik van een uitgezaaide kanker, vandaag heeft hij zijn jaarlijkse controle in het ziekenhuis. ‘Vandaag heb ik mijn controle, dat is de eeuwige wachtzaalvraag...’, aldus Frederik.

Wanneer Guy en Sona in België zijn, proberen ze altijd langs hun vaste adresjes te gaan, namelijk de winkel van Stijn Helsen  en de mama van Guy.

Zijn 94 jarige mama Lea is heel fier op haar zoon en reist ondanks haar leeftijd nog vaak naar Dubai om bij hem te kunnen zijn. ‘Ik ben heel fier op Guy, hij is een harde werker.’ aldus mama Lea.

Christian en Seka genieten van LA en gaan nog even langs in de studio waar hun zoon Angelo werkt als sound engineer.

'David Guetta is hier geweest, Diplo, Martin Garrix,... Heel veel hits die vandaag op de radio worden gespeeld komen van hier.'

 The Sky is the Limit, elke woensdag om 20u35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde