Skip to Content
Sien Eggers moet als eerste dansschoenen aan de haak hangen in Dancing With The Stars

Sien Eggers moet als eerste dansschoenen aan de haak hangen in Dancing With The Stars

De eerste afvaller van Dancing With The Stars is bekend: Sien Eggers. Voor de oudste kandidate van de wedstrijd zit het avontuur er dus al na 2 afleveringen op. Tijdens de tango op het nummer ‘Sweet Dreams’ van Escala bleven de juryleden wat op hun honger zitten. Ook de kijkers konden het tij niet meer doen keren. Sien en haar danspartner Rob bengelden al onderaan het klassement vorige week met slechts 15 punten van de jury. Dat leverde hen de voorlaatste plaats op, net boven Elodie Ouedraogo die uitviel door een scheur aan haar onderste rechterrib.

Sien Eggers: “Het was een geweldige ervaring. Ik heb mezelf uitgedaagd en ik heb mijn oude lichaam terug in gang kunnen trekken (lacht). Ik ga zeker en vast nog blijven dansen!”

De 67-jarige Sien begon nochtans niet onvoorbereid aan de danswedstrijd. Extra zwemlessen moesten haar conditie een boost geven en haar acteertalent kwam goed van pas om zich volledig te kunnen inleven in de verschillende dansstijlen. In de eerste aflevering schitterde ze nog als de ‘Godmother’ en gaf ze een eigenzinnige twist aan de American Smooth op ‘Gangsta’s Paradise’ van Vintage 1920's Al Capone Style (Coolio Cover ft Robyn Adele Anderson).

Voor de jury was James de grote winnaar van de avond. Hij ontroerde iedereen met een moderne dans op de tonen van 'Sweet Disposition' van The Temper Trap.

Wie valt er volgende week af?

Dancing With The Stars – Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde