Shock in Big Brother: bewoners starten spel in duo

Shock in Big Brother: bewoners starten spel in duo

"Dit jaar speel je in duo en met wie je speelt, dat bepaal ik"

Vanaf vanavond is Big Brother terug op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Ook dit jaar is niets wat het lijkt en zorgt Big Brother voor verrassende wendingen. Meteen overvalt hij de bewoners met een nieuwe regel: "dit jaar speel je in duo en met wie je speelt, dat bepaal ik."

Big Brother zorgt voor onverwachte shock bij de start.
Vanaf vanavond is Big Brother terug op televisie. Ook dit jaar is niets wat het lijkt en zorgt Big Brother voor verrassende wendingen. Meteen overvalt hij de bewoners met een nieuwe regel.
www.goplay.be

8 nieuwe bewoners lieten zich afgelopen weekend opsluiten in het huis en wagen zich opnieuw aan het experiment van Big Brother. Dit zonder telefoon en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wie wint het spel en neemt de mooie geldprijs mee naar huis.

Wanneer: Big Brother wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22u15 uitgezonden op Play4 en vanaf 20u30 op Goplay. Elke zaterdag is er om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde