Skip to Content
Sanne waarschuwt Fabrizio voor de andere dames in De Bachelor

Sanne waarschuwt Fabrizio voor de andere dames in De Bachelor

Fabrizio keert terug naar zijn Griekse roots en gaat met twee dames op bezoek bij zijn tante

Wie het hart van Fabrizio wil stelen, zal er zijn familie moeten bijnemen. Vandaag reist hij met twee dames naar zijn roots in het noorden van Griekenland. Daar zal zijn favoriete tante hen met open armen ontvangen. Ze wikt en weegt de twee meisjes en zal goede raad geven aan haar neefje Fabrizio: "mijn tante is iemand die mensen goed kan aanvoelen."

Tante Fabrizio: "Beide mooie meisjes, maar Margaux ​ is speciaal en zo lief."

De spanning in het huis begint hoog op te lopen. Wanneer Sanne opnieuw een date kan scoren maakt ze van de gelegenheid gebruik om Fabrizio te waarschuwen voor de andere dames.

Sanne: "Ik kom er steeds meer achter dat er veel dingen gezegd worden door de meisjes, totaal uit de context."

De Bachelor, woensdag om 20u40 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde