Skip to Content
Salar is de winnaar van Big Brother 2022 en verlaat het huis met € 69.815

Salar is de winnaar van Big Brother 2022 en verlaat het huis met € 69.815

84 dagen geleden - op 31 december 2021 - begon het nieuwe Big Brother-experiment met acht bewoners. Het experiment werd onvoorspelbaarder, spannender en schaarser dan ooit. In totaal namen zestien bewoners hun intrek in het Big Brother-huis. Grace (NL), Kristof (BE) en Salar (NL) mochten zich de finalisten noemen van dit seizoen. Er kan echter maar één winnaar zijn. In de liveshow gepresenteerd door Peter Van de Veire en Geraldine Kemper heeft de kijker via stemmen bepaald wie Big Brother 2022 heeft gewonnen.

Winnaar Big Brother 2022

Als eerste finalist moest Kristof het huis verlaten, waarna het ging tussen Grace en Salar. Uiteindelijk werd Salar uitgeroepen tot winnaar van Big Brother 2022. Hij wint hiermee een totaalbedrag van € 69.815.

De zestien bewoners van het Big Brother-huis waren: Serçan, Kitty, Amy, Eveline, Dimitri, Peter, Vera, Leroy, Hanne, Julio, Nawel, Tobias, Nouchine, Kristof, Grace en Salar.

Big Brother zette het voorjaar van Play4 in en kende afgelopen zaterdag zijn spannende ontknoping: Salar won Big Brother 2022. Maar ook Play4 en GoPlay komen als winnaar uit de bus. Het voorbije seizoen keken gemiddeld maar liefst 352.000 kijkers naar de dagelijkse uitzendingen van realityshow. Ook de livestream was weer razend populair: op GoPlay werd de stream 3,1 miljoen keer opgestart en Play247 bereikte 650.000 Vlamingen. Deze trouwe groep kijkers bezorgde Play247 een stabiel marktaandeel van 1,1% op dagbasis (VVA 18-54), dit terwijl de zender exclusief beschikbaar was voor Telenet-klanten.

 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde