Skip to Content
Ruud en Jan krijgen de sleutel van hun hotel in Bye Bye Belgium

Ruud en Jan krijgen de sleutel van hun hotel in Bye Bye Belgium

"Waar zijn wij aan begonnen?"

De drie koppels hebben België verlaten en komen toe op de plek in het buitenland waar ze hun droom willen realiseren.  

Lotte en Rachid starten in Marrakech met de sloopwerken van een oud pand dat ze willen verbouwen tot reiscafé met dakterras, maar met tegelijkertijd een baby op komst blijkt dit niet zo eenvoudig. 

André en Marianne kregen eindelijk de sleutel van hun Spaanse villa met zwembad, bij aankomst blijkt dat de vorige eigenaar hun droomhuis niet zo netjes achterliet. 

En Jan en Ruud kunnen plots sneller dan gedacht de akte van hun hotel in Frankrijk gaan ondertekenen. Halsoverkop verlaten ze Antwerpen en krijgen ze de sleutel van hun hotel met 15 kamers waar ze ook zelf in gaan wonen. Ze willen het hotel binnen drie weken openen maar er is plots meer werk dan gedacht.  

Bye Bye Belgium, elke woensdag op Play4 en Goplay.be om 21u25

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde