Skip to Content
Rockers, triatleten, vriendinnen en een makelaar op huizenjacht in de Groene Gordel

Rockers, triatleten, vriendinnen en een makelaar op huizenjacht in de Groene Gordel

Week 9 Huizenjagers - Van maandag 25 maart t.e.m. donderdag 28 maart

In week 9 – van 25 maart t.e.m. 28 maart - bevinden de Huizenjagers zich in de regio rond Brussel, meer bepaald in de Groene Gordel. Deze regio is heel gegeerd door zijn groene karakter en is daardoor wat duurder. Het is aan de drie makelaars om de beste prijs-kwaliteitskoop te vinden. Deze week wagen enkele rockers, triatleten, vriendinnen en een makelaar hun kans.

Makelaars

  • Bernard runt een eigen kantoor in Sint-Genesius-Rode met de prachtige naam ‘Pia Mai’. Deze naam komt van zijn vrouw, die Pia heet. Samen zijn ze al tien jaar succesvolle makelaars en dat wijt Bernard aan hun eerlijkheid. Bernard is competitief maar voor hem is de trofee toch niet het belangrijkste. Hij wil het liefst van al met twee vrouwen in het busje terecht komen.
  • De vlotte en vrolijke Stefanie runt samen met haar goede vriendin Vanessa het kantoor ‘Q Spot’ in Halle. Deze twee blondines voelen mekaar perfect aan en net dat is hun sterkte. Stefanie wil kost wat kost de trofee een mooi plaatsje geven in het kantoor.
  • Isabelle startte 11 jaar geleden, samen met haar man Bram, het kleurrijke immokantoor ‘Colorcasa’ op in Wolvertem en ze geniet nog elke dag met volle teugen van haar fantastische leven in de makelaardij. Mensen helpen aan hun droomhuis geeft haar de grootste voldoening. Isabelle is ervan overtuigd dat ze haar collega-Huizenjagers zal verslaan.

Aflevering 1 op maandag 25 maart

Story image

Rockers Sam en Nathalie verwachten binnenkort een eerste kindje, dus zoeken ze naar een nieuw huis. Maar dat doen ze ondertussen al 1,5 jaar zonder succes. Hun droomhuis is modern, heeft drie slaapkamers, een open keuken, een grote tuin voor de hond én een ruimte voor een pooltafel. Het huis mag 400.000 euro kosten.

Aflevering 2 op dinsdag 26 maart 

Story image

Yasmine en Peter zoeken een eigen huis, want ze willen binnenkort graag aan kindjes beginnen. Drie slaapkamers en veel lichtinval zijn belangrijke criteria. Kleine renovatiewerken kunnen en een tuin zou een mooie extra zijn. Ze houden vooral van de Scandinavische stijl. Voldoende bergruimte vinden ze echt belangrijk, want dit sportieve koppel doet aan triatlon en ze hebben dus een heleboel fietsen en zwem- en loopgerief op te bergen. Hun budget is 350.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 27 maart

Story image

Deze vier vriendinnen zoeken een grote woning waar ze samen met hun gezin hun oude dag kunnen doorbrengen en dat graag in de regio Asse of het Pajottenland. Een vierkantshoeve of kasteeltje is hun absolute droompand. Er moeten vier woonunits kunnen gemaakt worden, met elk 2 slaapkamers, een badkamer, een woonkamer en een keuken. Het pand moet bovendien rustig gelegen zijn, dichtbij het centrum en over 20 are grond beschikken. Ook voldoende parkeerplaats is een must. Dit wordt een moeilijke opdracht, maar gelukkig mag er best wat werk aan zijn want deze dames zijn erg handig en niet vies van verbouwingswerken.

Aflevering 4 op donderdag 28 maart

Story image

Tom en Pieter wonen momenteel in een loft in Brussel maar zoeken nu liever de rust op van de Groene gordel, vooral voor hun zoontje Titus. Tom gaat op huisbezoek met zijn vriendin en collega Kristien, omdat zijn partner er niet bij kan zijn. Tom zoekt een modern huis in jaren zeventig stijl of een gerenoveerde boerderij. Vier slaapkamers, twee badkamers en een grote tuin naast een bos of weide zijn de belangrijkste wensen. Wat vandaag voor extra druk zorgt bij onze Huizenjagers, is dat Tom zelf ook makelaar is. En Bernard blijkt Tom ook nog eens te kennen …

Huizenjagers - van maandag t.e.m. donderdag om 19.45 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde