Skip to Content
RIP Jan Verheyen?!

RIP Jan Verheyen?!

Alle remmen los in een derde seizoen van Auwch_. Vanaf morgen op VIER.

Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets klassevoller verhaal te maken, want doodgaan in een bowling is toch maar minnetjes.

Story image

Auwch_3 brengt ook dit seizoen acterend Vlaanderen samen met hoofdrollen voor Ben Segers, Elke Van Mello, Axel Daeseleire en Anneke Deckeersmaeker en bijzonder veel gasten: Jan Verheyen, zijn vrouw Lien en zijn dochter Anna. Maar ook met Michael Pas, Tuur De Weert, Jaak Van Assche, Marijn De Valck, Hilde De Baerdemaecker, advocaat Walter Damen, Wesley Sonck, topchef Nick Bril (The Jane), Koen De Graeve, Jani Kazaltzis, Daniëlle Somers, Tom Audenaert, Julie Mahieu, Ariane Van Vliet, Arlette Sterckx, Jeroen Medaer en vele anderen.

 

Story image

Een nieuw seizoen waarin Ben Segers en Axel Daeseleire voortdurend in alledaagse en bijzonder genânte situaties verzeild geraken. Met de gekende ongemakkelijke stiltes tot gevolg. De schijnbare onmogelijkheid van mannen om vrouwen te begrijpen staat daarin dikwijls centraal , maar ook de onhandigheid in omgang met vrienden en met collega-bv’s in hun professionele leven.

Story image
Story image
Story image

Auwch_ ​ vanaf morgen, 13 februari elke donderdag om 21u45 @OPVIER.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde