Skip to Content
Riadh Bari probeert dealers Stukken van Mensen te verleiden met tekening van Amerikaanse filmregisseur Tim Burton

Riadh Bari probeert dealers Stukken van Mensen te verleiden met tekening van Amerikaanse filmregisseur Tim Burton

Aflevering 4 op dinsdag 1 maart om 21u30 op Play4

Vier nieuwe verkopers zetten alles op alles in de vierde aflevering van Stukken van Mensen. Onder hen ook VRT-journalist Riadh Bari. Hij heeft een persoonlijke schets mee uit het privéschetsboek van de Amerikaanse filmregisseur Tim Burton. Reportages maken, deadlines halen, goed en slecht nieuws brengen, Riadh doet het allemaal. Maar is hij ook een goede onderhandelaar? Hij weet alleszins hoe hij de dealers kan bespelen met zijn charmes …

Joris is een grote fan van het programma en houdt erg veel van kunst. Enkele maanden geleden kocht hij een uniek werk van kunstschilder Bram Bogart en hij hoopt nu van de dealers te horen dat dit een goede investering was.

Danny is leraar en muziekliefhebber en kon een heel speciale LP voor een heel zacht prijsje kopen: het eerste album dat The Beatles uitbrachten in Amerika. De originele coverfoto van de hoes zit echter verborgen en werd overplakt, want het originele exemplaar zorgde voor heel wat commotie.

Arnaud vertrekt binnenkort voor lange tijd op reis en hoopt een mooi reisbudget over te houden aan de verkoop van zijn Rodica Lounge Chair van Mario Brunu.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde