Realitycheck gaat mis in Blind Gekocht: “Zo spelen met de gevoelens van de mensen. Zo hoeft het voor mij niet meer.”

Realitycheck gaat mis in Blind Gekocht: “Zo spelen met de gevoelens van de mensen. Zo hoeft het voor mij niet meer.”

Aflevering 5 op donderdag 4 mei vanaf 21u op Play4 en GoPlay

Een nieuwe aflevering van Blind Gekocht, een nieuwe realitycheck voor de kandidaten. In de vijfde aflevering maken Jani en de experten kennis met Kaatje en Niels. Zij huren al 5 jaar een appartement in het Oost-Vlaamse Lede, maar willen nu hun eigen huis: een halfopen bebouwing met grote tuin en garage in Erpe-Mere voor 315.000 euro. Ze zijn echter al 3 jaar op zoek en hebben al meer dan 100 huizen bezocht. Zonder succes. Alles wijst erop dat hun wensen eigenlijk niet te verzoenen zijn met de huidige immomarkt. Kinga en Bart staan voor een onmogelijke opdracht, maar Kaatje en Niels willen hun droom niet zomaar opgeven. Dus zit er maar één ding op voor Kinga en Bart: hen een keiharde realitycheck voorschotelen. Eentje die bij Niels erg slecht valt: “Zo spelen met de gevoelens van de mensen. Ik heb het gehad, zo hoeft het voor mij niet meer.”

Ondertussen is Bart begonnen aan de renovatiewerken in de kangoeroewoning mét B&B van Christine en Lien. Een stevige uitdaging voor de interieurarchitect en plots twijfelt Christine ook nog over haar gekozen Japandi-stijl. Bart is niet meteen van plan om nog iets aan het ontwerp te veranderen. Integendeel. Hij heeft zelfs nog een extra verrassing in petto voor de dames: zowel hij als Kelly zullen een B&B-kamer voor hun rekening nemen, geheel in hun eigen stijl. Jani denkt er alvast het zijne van: “Dat is echt zo’n slecht idee!”

Story image
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde