Primeur: De Verhulstjes luiden de feestdagen in met hun eerste eigen kerstsingle

Primeur: De Verhulstjes luiden de feestdagen in met hun eerste eigen kerstsingle

Bekijk de volledige videoclip ‘Wil Jij Mijn kerstcadeautje Zijn?’ nu exclusief op GoPlay

Sinterklaas zal het hen moeten vergeven, want De Verhulstjes zijn nu al klaar voor kerst en kondigen het feestseizoen voor geopend. ​

Ellen: “We wilden iets leuk doen voor kerst en ik dacht: "waarom niet eens samen een kerstsingle uitbrengen? Marie was meteen enthousiast en voor we het goed en wel beseften, stonden we op de opnameset van een kerstvideo met rendieren en pakjes om ons heen. We hebben ons gesmeten (lacht)”.

‘Wil Jij Mijn kerstcadeautje Zijn?’ zorgt voor ongeziene kerstvibes

Met het speelse kerstliedje ‘Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?’ wil de familie de feestdagen alvast starten met een vrolijke noot. Het nummer werd geschreven door Gert en goede vriend Jelle Cleymans. Bij een kerstsingle hoort natuurlijk een passende videoclip, leuke kersttruien en glitterende pakjes. Hohoho!

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Bekijk de volledige videoclip exclusief op GoPlay

'De Verhulstjes' elke zondag om 20u op Play4 en in de app van GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde