Skip to Content
Plotse regioswitch zorgt voor grote kopzorgen in Blind Gekocht

Plotse regioswitch zorgt voor grote kopzorgen in Blind Gekocht

“We zijn echt zot aan het worden.”

In de derde aflevering van Blind Gekocht – op woensdag 8 april – bespreken Rob en Phylicia hun wish list met Bart en Béa. Hun gelijkvloerse woning tussen Dendermonde, Bornem en Temse mag geen trappen, opstapjes of hoogteverschillen hebben. Ondanks de duidelijke wensen van het koppel, lijkt de zoektocht naar de ideale woning toch een pain in the ass. En tot overmaat van ramp willen Rob en Phylicia ook nog eens plots van regio veranderen, waardoor niets nog zeker is. Moet Béa helemaal van nul beginnen of is de woning al aangekocht?  “We zijn echt zot aan het worden. Ik heb het heel zwaar onderschat hoe hard dit op mij ging wegen en hoe stresserend het ging zijn. Er moeten antwoorden komen”, klinkt het ongerust bij Rob.

Story image

Voor Davina is het moment suprême aangebroken. Zij krijgt de sleutels van haar nieuwe (t)huis en heeft er alle vertrouwen in: “Het is wel een beetje stresserend, maar dat het mooi gaat zijn, in mijn stijl, heb ik alle vertrouwen in. Maar wat gaat wel aangepakt zijn en wat niet?”

Story image

Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen. Ze willen wel koste wat het kost in Aalter blijven wonen, dichtbij hun vrienden en vooral niet naast een grote, drukke baan. Er is maar één probleem: er komen zo goed als geen huizen op de markt in die kleine zoekregio. 

Story image

Jan en Flo zijn ondertussen verhuisd en hun eerste indruk was erg positief, maar hun gelukzalige gevoel was van korte duur …

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde