Play4-programma Recht Naar De Gevangenis wint prestigieuze Gouden Roos

Play4-programma Recht Naar De Gevangenis wint prestigieuze Gouden Roos

De humaninterestreeks is volledig te bekijken op GoPlay.be en via de GoPlay-app

’t Is gebeurd, Recht Naar De Gevangenis werd vandaag in de bloemetjes gezet met één van de meest prestigieuze en gegeerde prijzen in tv-land: een Gouden Roos. Dat maakte de organisatie vandaag – op maandag 27 november – bekend tijdens hun jaarlijkse uitreiking. Het Woestijnvis-programma, van onder anderen televisiemaakster Tess Uytterhoeven haalde het in de categorie Factual Entertainment and Reality van 'Married at First Sight UK', 'My Mum, Your Dad', 'The Gentle Art of Swedish Death Cleaning', 'Wonders of the World I Can’t See' en 'Zum Schwarzwälder Hirsch – eine außergewöhnliche Küchencrew und Tim Mälzer'. Vorig jaar won Play4 ook al een Gouden Roos, toen met James De Musical. Recht Naar De Gevangenis is te bekijken op GoPlay.be of via de GoPlay-app.

​In de humaninterestreeks werden zes machthebbers gevolgd tijdens hun opsluiting in de splinternieuwe gevangenis van Haren. Zij die dagelijks beslissen over opsluiting, lieten zich voor een keer zelf achter de tralies plaatsen. Ze deelden hun cel met ex-gedetineerden die hun straf al hebben uitgezeten, maar in het verleden veroordeeld werden voor gewapende overvallen, drugsdelicten of poging tot moord.

​Al sinds 1961 zetten de Rose d'Or Awards internationale televisie- en radioprogramma’s in de bloemetjes die uitblinken in originaliteit, creativiteit en uitmuntendheid. Dit jaar waren er maar liefst 700 inzendingen in 13 verschillende categorieën .

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde