Play4-programma Recht Naar de Gevangenis genomineerd voor prestigieuze Gouden Roos

Play4-programma Recht Naar de Gevangenis genomineerd voor prestigieuze Gouden Roos

Nadat James Cooke vorig jaar nog een Gouden Roos mee naar huis mocht nemen voor James De Musical, maakt een Play4-programma dit jaar opnieuw kans om zo'n prestigieuze Gouden Roos in de wacht te slepen. Het Woestijnvis-programma Recht Naar De Gevangenis, de human interestreeks van onder andere Tess Uytterhoeven, is genomineerd in de categorie 'Factual Entertainment and Reality'.

In Recht Naar De Gevangenis werden zes machthebbers gevolgd tijdens hun opsluiting in de splinternieuwe gevangenis van Haren. Zij die dagelijks beslissen over opsluiting, ​ lieten zich voor een keer zelf achter de tralies plaatsen. Ze deelden hun cel met ex-gedetineerden die hun straf al hebben uitgezeten, maar in het verleden veroordeeld werden voor gewapende overvallen, drugsdelicten of poging tot moord.

Al sinds 1961 zetten de Rose d'Or Awards internationale televisie- en radioprogramma’s in de bloemetjes die uitblinken in originaliteit, creativiteit en uitmuntendheid. Uit maar liefst 700 inzendingen in 13 verschillende categorieën heeft Recht Naar De Gevangenis nu dus een plaats bemachtigd in de categorie 'Factual Entertainment and Reality'. Op 27 november neemt Recht Naar De Gevangenis het op tegen 'Married at First Sight UK', 'My Mum, Your Dad', 'The Gentle Art of Swedish Death Cleaning', 'Wonders of the World I Can’t See' en 'Zum Schwarzwälder Hirsch – eine außergewöhnliche Küchencrew und Tim Mälzer''.

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde