Skip to Content
Play4 en Streamz kondigen derde seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ aan

Play4 en Streamz kondigen derde seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ aan

Eerste seizoen binnenkort dagelijks op Play4

Binnenkort kan je op Play4 terecht voor je nieuwe dagelijkse verslaving: Mijn Slechtste Beste Vriendin. Nog meer goed nieuws: de serie krijgt een derde seizoen!

De opnames van seizoen 3 zullen in het voorjaar van 2022 van start gaan. Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts zullen alvast terugkeren als de slechtste beste vriendinnen waar we ondertussen zo van zijn gaan houden. Terug in de schrijversstoel zit Ilse Beyers, bedenker van de reeks en het gelijknamige boek.

In de eerste twee seizoenen deelden de vriendinnen heel wat geheimen, drama, flessen wijn en occasioneel een man met elkaar. In het derde seizoen mogen we alvast meer van dat verwachten, maar voor een tipje van de sluier zal het nog even wachten zijn. De kijker kan wel hopen om ook meer te zien van de sympathieke weervrouw (Jennifer Heylen), de ondergewaardeerde Zomer (Veerle Dejaeger), de jonge Thomas (Bas Van de Weert), de doortastende Josje (Ella Leyers) en de onhandige echtscheidingsadvocaat Jacobs (Titus De Voogdt).

'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is een productie van Lecter Scripted Media.  De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal, en is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Het eerste en tweede seizoen zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+. De reeks zal ook later dagelijks op Play4 te zien zijn.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde