Play4 & Streamz tasten grenzen af van eenzaamheid en doorzettingsvermogen in ultieme survivalprogramma Alone

Play4 & Streamz tasten grenzen af van eenzaamheid en doorzettingsvermogen in ultieme survivalprogramma Alone

Inschrijven voor de eerste Belgische editie van het internationale succesformat kan vanaf vandaag via GoPlay.be/inschrijven

Alleen in het Hoge Noorden. Zonder iemand. Zonder iets. En vooral: zonder contact met de buitenwereld. Enkel jij alleen. Dat is de insteek van het internationale succesformat Alone. In Alone worden moedige kandidaten individueel gedropt in één van de meest afgelegen delen van de wereld, ver verwijderd van alle beschaving. Daar worden ze geconfronteerd met ongetemde natuur, honger en misschien wel met de grootste vijand van allemaal: zichzelf. Wie durft de eenzaamheid te trotseren? Wie heeft de meeste veerkracht? En wie houdt het avontuur het langst vol? Elke doorgewinterde survivalist tot iedereen met de nodige vastberadenheid, passie, gedrevenheid of gewoon zin voor avontuur kan zich vanaf vandaag inschrijven:

Geen smartphone, geen cameracrew, geen productiemedewerkers, geen contact met andere kandidaten … iedereen is volledig en alleen aangewezen op zichzelf om te overleven. Met als enige getuigen de camera’s rondom hen, die ze zelf opstellen en bedienen. Het is niet alleen een test van fysieke vaardigheden, maar zeker ook van mentale kracht. De deelnemers krijgen een unieke kans om hun grenzen te verleggen, hun angsten te overwinnen en zichzelf te ontdekken in een wereld die ver verwijderd is van hun dagelijkse leven en de moderne way of life. De kandidaat die deze complete isolatie het best de baas kan en het langst helemaal alleen overleeft in de ongerepte natuur van het Hoge Noorden, wint.

Het succesvolle format gooide de afgelopen jaren al hoge ogen in het buitenland, onder meer in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Binnenkort komt er nu ook een eigen, unieke Vlaamse versie van Alone. Voor Alone slaan Play Media en Streamz de handen in elkaar. Productiehuis 100.000Volts produceert het internationaal succesformat van A + E Media Group. De uitzenddatum zal later worden bekendgemaakt.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde