Skip to Content
Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart en Yemi Oduwale vervolledigen de line up van Dancing With The Stars 2021

Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart en Yemi Oduwale vervolledigen de line up van Dancing With The Stars 2021

Na James Cooke, danste Julie Vermeire zich met een brede glimlach naar de overwinning in het tweede seizoen van Dancing With The Stars. En na twee jaar zonder de bikkelharde competitie wegens corona, gaat de danswedstrijd opnieuw door. Binnenkort gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van de succesvolle liveshow. ​

Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging van hun leven aan en pushen hun lichaam tot het uiterste op de dansvloer. Jive, tango of modern, de kandidaten moeten in elke stijl zien uit te uitblinken en de jury verwacht niets minder dan een prestatie van professioneel topniveau. Welk koppel heeft de beste moves en weet de jury en de kijkers thuis te verleiden?

Maksim Stojanac zal dit jaar echter niet kunnen schitteren op de dansvloer: ​ een opgelopen schouderblessure verhindert hem om intensief te dansen.

Story image

Nora Gharib

Competitiebeest Nora Gharib heeft na ‘K3 zoekt K3’ en ‘The Masked Singer’ een nieuwe uitdaging op het oog. Maakt de Patser kans op de befaamde beker? En zal haar danspartner Adrián Barinaga in zijn eerste seizoen van Dancing With The Stars al zegevieren?

Story image

Jonatan Medart

TikTok-ster van het jaar Jonatan Medart toont deze winter zijn danspasjes op het televisiescherm. Op zijn prijzenkast vinden we al enkele awards terug van de Jamies en het gala van de gouden K’s. Past daar nog een schitterende beker van Dancing With The Stars bij? Björk Gunnarsdóttir mag na een paar succesvolle seizoenen met Jani Kazaltzis en James Cooke haar choreografie delen met het jonge internetfenomeen.

Story image

Pieter Timmers

Een twee Olympische medaillewinnaar meldt zich aan bij Dancing With The Stars. Zwemmer Pieter Timmers keert terug uit zijn pensioen om een nieuwe uitdaging uit te gaan. Glijdt hij even vlot over de dansvloer als door het water? Zijn coach in dit avontuur is de Nederlandse Natascha De Jong.

Story image

Yemi Oduwale

Door de week speelt hij mee in soaps als ‘Dertigers’ en ‘Thuis’, maar in het weekend trekt Yemi Oduwale zijn dansschoenen aan en schittert hij in Dancing With The Stars. De acteur maakt de komende weken de dansvloer onveilig met danspartner Laura Zegels.

Story image

Lotte Vanwezemael

Seksuolotte schudt dit najaar haar heupen op de dansvloer van Dancing With The Stars. Samen met haar danspartner Frank Zegels hoopt ze ver te geraken in de danscompetitie, maar kan een klinisch psychologe ook met haar voeten spreken?

Story image

Nina Derwael

Dit najaar zweeft Nina Derwael niet alleen aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Volgens haar trainer was het tijd om haar hoofd volledig leeg te maken, maar zal onze Olympische kampioene even succesvol op de dansvloer zijn als in Tokio? De Italiaan danser Simone Arena is haar partner in de strijd voor de eerste prijs van 2022.

Story image

Delphine van Saksen-Coburg

Delphine van Saksen-Coburg gaat de komende weken en maanden dé ultieme dansuitdaging aan in Dancing With The Stars en dat doet ze niet zomaar: via Dancing With The Stars helpt ze samen met Make-A-Wish® om de droom van een bijzondere jongen te laten uitkomen. In het derde seizoen van de populaire danswedstrijd zal Delphine – samen met haar Nederlandse danspartner Sander Bos – niet enkel de kunst van het dansen proberen onder de knie te krijgen, maar ook een groot feest organiseren voor de dappere jongen en zijn hele familie.

Story image

Metejoor

Ook Metejoor hoopt deze winter de sterren van de hemel te dansen. Zal Joris Van Rossem zijn podiumervaring kunnen doortrekken op de dansvloer of wordt hij eerder een vallende ster? Zijn danspartner is Margot Weeda, die de voorbije twee seizoenen al danste met Fabrizio en Michaël Pas.

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image

 

Dancing WIth The Stars, binnenkort bij Play4

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde