Petra De Sutter en Frank Van Laer bezorgen Kom Op Tegen Kanker een bijzonder mooi bedrag

Petra De Sutter en Frank Van Laer bezorgen Kom Op Tegen Kanker een bijzonder mooi bedrag

Schilderij van Claire Vanhoutte brengt €7500 euro op voor Kom Op Tegen Kanker

In de tweede aflevering van Stukken van Mensen kwam Petra De Sutter een zeer origineel kunstwerk verkopen van haar vrouw Claire Vanhoutte. De opbrengst van dat schilderij schenkt ze integraal aan het goede doel Kom Op Tegen Kanker. De vier dealers waren zeer geïnteresseerd, maar het was Frank Van Laer die aan het langste eind trok met een bod van €2.200. Toen hij een vermoeden had dat de opbrengst naar een goed doel ging, deed hij dan ook met plezier een extra duit in het zakje.

Frank besloot om het werk zelf te veilen en de volledige winst ook te schenken aan Kom Op Tegen Kanker. De veiling zit er sinds gisteren op en leverde €5300 winst op. Petra De Sutter, Claire Vanhoutte en Frank Van Laer schenken in totaal dus het mooie bedrag van €7500 aan Kom Op Tegen Kanker. ​

Vicepremier Petra De Sutter: "Die mooie opbrengst van het schilderij van mijn vrouw Claire gaat naar een organisatie die voor velen het verschil kan maken.  Als je weet dat elk jaar meer dan 40.000 Vlamingen de diagnose kanker horen, dan kom je bij Kom Op Tegen Kanker. Iedereen kent wel iemand voor wie het zware klap was. Als je kanker hebt, staat je leven even stil terwijl dat van anderen verder gaat. Naast onder meer nieuw onderzoek stimuleren, zorgt Kom Op Tegen Kanker dat patiënten kunnen praten met elkaar en vrijwilligers. Claire en ik kunnen alleen maar tevreden zijn dat we patiënten steunen met de opbrengst."

Frank van Laer kwam maandag langs in De Tafel van Gert om de veiling te openen.

Frank Van Laer veilt schilderij van Petra De Sutter: "Iedereen kan nu bieden"
Petra De Sutter verkocht schilderij, gemaakt door haar vrouw, aan Frank Van Laer. Frank veilt het werk nu en de opbrengst gaat naar goede doel. Bieden kan via de pagina Stukken van Mensen op GoPlay.
www.goplay.be

Petra De Sutter kwam in de tweede aflevering van Stukken van Mensen langs met het schilderij van haar vrouw. Frank Van Laer wist op dat moment nog niet dat de opbrengst naar het goede doel ging, maar had wel een vermoeden.

Kan Petra De Sutter dealers overtuigen met schilderij, gemaakt door haar vrouw?
Stukken van Mensen-dealers krijgen hoog bezoek. Niemand minder dan vicepremier Petra De Sutter komt een heel origineel werk verkopen. Stukken Van Mensen, zaterdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Stukken van Mensen, elke zaterdag om 21u30 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde