Persoonlijke bodyguards voor Rik en Sam in De Spor: “Ze hadden dreigementen gekregen dat ze in elkaar geslagen zouden worden”

Persoonlijke bodyguards voor Rik en Sam in De Spor: “Ze hadden dreigementen gekregen dat ze in elkaar geslagen zouden worden”

Aflevering 3 De Spor op maandag 3 juni vanaf 21u15 beschikbaar op GoPlay en Play4

In de derde aflevering van De Spor zorgt de komst van Racing Mechelen voor hoogspanning. Eventcoördinator Nico laat niets aan het toeval over en zorgt zelfs voor 2 persoonlijke bodyguards voor Rik en Sam. “Ze hadden blijkbaar dreigementen gekregen dat ze helemaal in elkaar geslagen zouden worden”, weet goede vriend en kind aan huis Matteo Simoni.

Sporting Hasselt-coach Benny staat onder druk. De sportieve prestaties gaan in dalende lijn en de concurrentie voert de druk meer en meer op. Rik en Sam staan voor een moeilijke beslissing. Na lang wikken en wegen beëindigen ze de samenwerking met trainer Benny in de hoop om zo de ploeg weer op het juiste spoor te krijgen. Sam is er het hart van in, maar is ook realistisch: “Het is lang geleden dat ik van zo’n beslissing te moeten nemen fysiek slecht ben. Ik geloof dat we moesten ingrijpen om onze doelen te halen. En dat is klote, maar dat is de beslissing die je op dat moment moet nemen.”

Ondertussen zijn de voorzitters naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Tijdens hun zoektocht moeten ze enkele belangrijke knopen doorhakken. Gaan ze in zee met een betting partner of niet?

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde