Paul De Grande haalt trukendoos boven bij Isolde Lasoen: "Ik heb een enorme band met je schoonvader"

Paul De Grande haalt trukendoos boven bij Isolde Lasoen: "Ik heb een enorme band met je schoonvader"

Aflevering 8 van Stukken van Mensen, Morgen om 21u25 op Play4 en op GoPlay.

Paul De Grande ontvangt niemand minder dan drumster Isolde Lasoen in zijn kamer. Zij heeft een fotoboek meegenomen van Helmut Newton. Isolde kreeg het boek in handen van haar schoonvader die het destijds heeft gekocht voor €1.500. De boeken van Newton zijn sterk in waarde gestegen en Isolde zou er dan ook graag minstens €8.000 voor krijgen. Paul gooit al zijn charmes in de strijd, maar lukt het ook om zijn slag te slaan?

En ook Sofie weet hoe het spelletje gespeeld wordt. Zij krijgt Vicky over de vloer met de zeldzame Yoko-zetel. De zetel is niet makkelijk te vinden en Sofie wil hem dan ook heel graag in huis halen. Ze stelt voor om de zetel te ruilen voor een aankoopbedrag dat Vicky mag besteden in haar galerij. Zo kan ze haar bod nog een stuk verhogen. Maar er liggen kapers op de kust, want ook Yves wil de zetel enorm graag in zijn bezit krijgen.

Dan is er ook nog stewardess Annick uit Brasschaat. Zij heeft een Marokkaanse Medicivaas uit 1850 meegebracht. Annick kon de vaas zo'n twintig jaar geleden op de kop tikken in een plaatselijke Franse antiekwinkel, maar hij past nu niet meer in haar interieur. Zowel Paul, Frank en Carlo kunnen niet wachten om in onderhandeling te gaan met Annick.

Aflevering 8 van Stukken van Mensen, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde