Skip to Content
Passie, pizza en tantraseks: Jeroen geeft zich volledig bloot op zijn eerste date met Elke

Passie, pizza en tantraseks: Jeroen geeft zich volledig bloot op zijn eerste date met Elke

"Er moet vuur zijn tussen twee mensen"

De overgebleven mannen zetten alles op alles om het hart van Elke te veroveren. Zo worden ze ondergedompeld in een wereld van optische illusies en instadecors om de perfect instagramfoto te nemen. Ze halen alles uit de kast om de aandacht van Elke te trekken. Maar het is vooral die ene sensuele date die tot ieders verbeelding spreekt.

"Django: "Van social media snap ik eigenlijk niet zo veel. Ik ben niet zo'n social media fan."

Sommigen van de mannen hebben nog niet de kans gekregen om een moment met Elke alleen door te brengen. En ook Wouter mag niet mee op groepsdate: "ik gun het de mannen, maar ook weer niet, daar ben ik iets te trots voor" aldus Wouter. Maar vandaag is het eindelijk zover voor Jeroen. Hij heeft Elke helemaal voor zich alleen en dit zorgt voor openhartige gesprekken.

Jeroen: "Voor mij is dat enorm belangrijk, passie. Er moet vuur zijn tussen twee mensen."

De Bachelorette, elke donderdag om 20u30 op Play4 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde