Skip to Content
Paracommando Kurt en zoon Yannis raken meteen emotionele snaar bij James: “Ik vind het zo mooi als stereotypes worden doorbroken”

Paracommando Kurt en zoon Yannis raken meteen emotionele snaar bij James: “Ik vind het zo mooi als stereotypes worden doorbroken”

Gers Pardoel en Julie Vermeire laten vanaf morgen Vlaanderen dansen in Come Dance With Me op Play4

Morgen strijden 11 kinderen 10 weken lang voor de titel van Come Dance With Me en dat doen ze niet alleen. Ze vormen een duo met hun ouder.

In het familieprogramma Come Dance With Me dagen de kinderen hun ouders uit om deel te nemen aan de waanzinnige danscompetitie onder begeleiding van presentatoren Gers Pardoel en Julie Vermeire. Welke mama of papa heeft even veel talent als zijn of haar kind? Daar beslissen de drie J’s over: James Cooke, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman.

De duo's halen alles uit de kast om hun persoonlijkheden en emoties in de dans te verwerken en raken zo de gevoelige snaar van de jury.

James: "Mijn eigen papa is een paracommando en ik vind het zo mooi als stereotype worden doorbroken en dat doe jij hier. Je gaat volledig mee in de passie van je getalenteerde zoon en dat is mooi om te zien."

FILMPJE ONLINE PARACOMMANDO KURT

Het oordeel van de drie J's is van belang want ze sturen wekelijks een duo naar huis. Maar eerst zullen de twee duo's met de laagste punten het beste van zichzelf geven in een alles beslissende dance battle: 'de showout'.

Welke ouder en kind kunnen de jury overtuigen dat ze wekelijks een plekje verdienen op het podium, dat ze week na week groeien en dat ze het allerbeste dans duo vormen?

Wie wint Come Dance With Me en gaat naar huis met 25.000 euro?

Come Dance With Me, vanaf 2 april elke zaterdag om 19u45 op Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde