Skip to Content
Papa Chico zoekt pand voor B&B aan de Noordkust in Huizenjagers

Papa Chico zoekt pand voor B&B aan de Noordkust in Huizenjagers

Van maandag 18 februari t.e.m. donderdag 21 februari

In de vierde week van Huizenjagers stranden de makelaars aan de Noordkust. Opvallende kandidaat-koper op dinsdag 19 februari is Pierre Hauters, beter bekend als clown Papa Chico. Hij en zijn vrouw Linda baten al een succesvolle guest house uit, maar willen door het grote succes uitbreiden en een B&B openen aan de kust. Het is de ideale bestemming om te genieten van een deugddoende vakantie, maar Papa Chico wil er ook gaan wonen. Vinden makelaars Matthias, Key en Eline het perfecte pand?

De Makelaars

Story image

De 28-jarige Matthias verruilde zijn bakkersplunje voor een avontuur in de wijde immowereld. Deze vrolijke Huizenjager is zelfzeker en van alle markten thuis. En dat is nodig als je zowel gezinswoningen als grandioze villa’s verkoopt. Zijn bulderende lach werkt ongetwijfeld aanstekelijk.

‘The Key to victory’:  zo wil Key de geschiedenisboeken van Huizenjagers ingaan. De 26- jarige makelaar werkt sinds enkele maanden in een kantoor op de zeedijk in Blankenberge. Ondanks zijn gebrek aan ervaring wil hij die trofee mee naar huis nemen, want zijn naam betekent in het Russisch immers ‘leider’. Is Key de sleutel tot het droomhuis van de kandidaten?

Eline uit Bredene zal er alles aan doen om de eer van Foximo, het immokantoor van haar vader, hoog te houden. Eline is een pietje-precies, een echte strever die op haar examens ook steeds voor een 10/10 ging. Met 12 jaar ervaring in de sector is ze een geduchte tegenstander.

Aflevering 1 op maandag 18 februari

Story image

Laurens en zijn vriendin Laury mogen dan nog jong zijn, ze zijn niet van plan om zomaar genoegen te nemen met het eerste het beste pand dat hen wordt voorgeschoteld. Daarvoor is de aankoop van een huis of appartement een te grote investering. Hun wensen zijn dan ook duidelijk: hun ideale stek is instapklaar, heeft twee slaapkamers, een perfecte keuken voor kok Laurens en beschikt ook over een terras of tuin die groot genoeg is voor hun hondje. En dat allemaal liefst in centrum Knokke voor 370.000 euro. De lat ligt meteen hoog.

Aflevering 2 op dinsdag 19 februari

Story image

Papa Chico is al meer dan 30 jaar Vlaanderens bekendste clown, maar zonder zijn rode neus is hij gewoon Pierre. Hij en zijn vrouw Linda hebben een zeer succesvolle guest house en om hun aanbod uit te breiden willen ze graag een B&B openen in de omgeving van Blankenberge of Brugge. De B&B moet drie kamers met een badkamer hebben én het koppel moet er ook kunnen wonen. Alles mag zo’n 600.000 euro kosten.

Aflevering 3 op woensdag 20 februari

Story image

Lindsay en Timothy zoeken een moderne landelijke woning met ruime woonkamer, tuin én parkeergelegenheid voor 350.000 euro. Daarnaast wil ze ook nog een aparte praktijkruimte met extra toilet om haar klanten te ontvangen.

Aflevering 4 op donderdag 21 februari

Story image

Gertie en Jorne zijn niet alleen verliefd op elkaar, maar ook op Oostende. Hun droomhuis zien ze liefst aan de rand van het centrum en op fietsafstand van het station. Met een grote tuin, drie slaapkamers, twee toiletten en een prijs van 350.000 euro kunnen de Huizenjagers zeker scoren.

Huizenjagers - Van maandag tot en met donderdag telkens om 19.45 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde