Skip to Content
Paniek bij Dancing With The Stars-deelnemers na verrassende opdracht van Gert en Jani

Paniek bij Dancing With The Stars-deelnemers na verrassende opdracht van Gert en Jani

Extra dans, extra stress, extra emotie, extra punten

Vrijdag, voor de zesde show van Dancing with the Stars, krijgen de celebs een extra en bovendien niveaubepalende ​ opdracht. De celebs moeten vrijdag een cha cha cha-marathon tot een goed einde zien te brengen. ​

In de cha cha cha-marathon zullen de vijf koppels voor het eerst samen op de dansvloer staan terwijl ze exact ​ dezelfde choreografie uitvoeren. Eenzelfde choreo op eenzelfde nummer, dat betekent ook dat de niveauverschillen meteen zullen worden blootgelegd. Daarnaast moet elk koppel ook apart een stuk van de marathon dansen en in dat stuk moeten ze elk een 'signature move' laten zien.

"Een cha cha cha, dan nog!? Het moeilijkste van al!", was de eerste reactie van Kat Kerkhofs. James geraakte dan weer niet verder dan "Oh my god", "oh my god" en: "oh my god".

Bovendien zijn met de cha cha cha-marathon extra punten van de jury te verdienen en heeft deze opgelegde dansopdracht gevolgen voor hun klassement. En dan zijn de gelaatsuitdrukkingen van James en Karen veelzeggend. Bekijk hieronder de eerste reacties van de celebs nadat Gert en James hen vertelden dat de danswedstrijd in een volgende versnelling gaat.

Naast de cha cha cha-marathon zullen Leen, Ian, Kat, Karen en James ook een dans brengen op een nummer dat door hun vrienden of familieleden werd gekozen. In de Friends & Familyshow van vrijdag zullen zij allemaal een persoonlijk verhaal vertellen dat door hun naaste omgeving werd gekozen.

 

Dancing with the Stars - Vrijdag om 20u35 bij VIER

Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde