Skip to Content
Paniek bij Béa. Lukt het haar voor de allereerste keer niet om een woning te vinden? "Dit is nog nooit gebeurd, voor mij is het ook nieuw"

Paniek bij Béa. Lukt het haar voor de allereerste keer niet om een woning te vinden? "Dit is nog nooit gebeurd, voor mij is het ook nieuw"

Hoe is het nog met Caroline en Filip & Aisha en Robin? Morgen op Play4

Alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse zijn op zoek naar een eigen woning met 2 slaapkamers en een kleine tuin met een budget van 170.000 euro in de regio van Lanaken. Voor de laatste zoektocht van dit seizoen haalt Béa alles uit de kast. Maar het budget blijkt te laag en de zoekregio te klein. Na verschillende zoekpogingen wordt het stilaan duidelijk: er is geen woning voor 170.000 euro in Lanaken die tot de mogelijkheden behoort. Staat Bianca ervoor open om haar zoekregio te vergroten? “Ik heb mijn regio al wat vergroot, maar nog verder zie ik niet zetten. Dan heb ik liever geen huis… Ik wil in de buurt blijven voor mijn ouders.”

Béa is ten einde raad en besluit als laatste redmiddel de hulp van de Limburgers in te roepen. Met behulp van affiches en flyers trekt ze naar lokale handelaars en schakelt ze zelfs de hulp van de media in. Met grote hoop op die ene gouden tip. “Dit is nog nooit gebeurd hé. Voor mij is het zo: voor iedereen is er een huis. En vandaag kom ik tot de vaststelling dat het misschien voor de allereerste keer toch niet zal lukken. Dat het niet waar is wat ik altijd heb beweerd.”

Sarah en Paul zagen bij de eerste kennismaking met hun woning vooral héél véél werk. The moment of truth! Jani neemt hen mee naar hun gloednieuwe woning. Er is maar één vraag die op hun lippen brandt: hoeveel slaapkamers heeft Kelly kunnen afwerken? Bij het betreden van de woning wordt de vrees van Sarah en Paul groter en groter…

Tijd voor een terugblik! Jani gaat langs bij Caroline en Filip in Beringen & Aisha en Robin in Gent

Caroline en Filip gaven het grootste budget ooit uit in Blind Gekocht: 1 miljoen euro! Maar bij de eerste kennismaking hadden ze niet meteen een klik met de villa in Beringen die Béa voor hen kocht. Jani wil graag weten hoe ze het stellen en brengt hen een bezoekje.

We blikken ook terug bij Aisha en Robin. Zij zochten een woning in Gent met een kleine tuin en een garage voor Robin zijn oldtimer. Is Robin blij met zijn garage? Jani trekt richting Gent!

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde