Skip to Content
Over de Oceaan is terug.

Over de Oceaan is terug.

In januari op Play4 en vanaf 26 december beschikbaar via Streamz.

Over De Oceaan is terug. Voor het tweede seizoen van deze bijzondere realityreeks stappen zes bekende Vlamingen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te varen.

Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert zullen vanuit Gran Canaria, zonder zeilervaring en zonder enige hulp van buitenaf, een tocht van meer dan 5000 kilometer afleggen met als eindbestemming het tropische Santa Lucia in de Caraïbische zee.

Onder het toeziend oog van kapitein Piet zullen onze zes zeilers non-stop de oceaan trotseren. Dag of nacht, in storm en in stilte, de wind zal alles beslissen. Maar de tocht is deze keer allesbehalve vrij blij vend. De BV’s nemen deel aan de Atlantic Rally For Cruisers, een zeilwedstrij d die al sinds 1986 wordt georganiseerd. Het is de grootste race van zijn soort en telt elk jaar zo’n 250 deelnemers.

Over De Oceaan toont uit welk hout zes onervaren zeilers moeten gesneden zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken, maar geeft ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren op dit bij zonder avontuur.

De Play4-reeks Over De Oceaan is vanaf 26 december te bekijken via Streamz en in januari op Play4 en GoPlay.be

Over de Oceaan persmap download hier de persmap.pdf - 20 MB

Contact:

  • Ferre De Prins: ferre.deprins@sbsbelgium.be
  • Lies Maesschalck: lies.maesschalck@sbsbelgium.be
  • Hanne Van Looveren: hanne.van.looveren@streamz.be
Story image
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde